Vår historiaVÅR HISTORIA

Sommaren 2015 öppnades dörrarna för Lash Gallery mitt i hjärtat av Stockholm. Lash Gallery är ett svenskdesignat varumärke skapat av två skönhetsterapeuter Dilnia Redar och Evelina Backfält. Salongen etablerade inom skönhet 2015 men lanserade Lash Gallerys unika produkter 2017, varumärket har under senare tid även lanserat produkter till slutkonsument. Dilnia och Evelina spenderade några år på att kombinera kunder med salongen och byggandet av varumärke samt produkter. Under 2018 hamnade salongen på plats 1 på Stockholms bästa skönhetssalonger enligt thatsup.se och 2019 tävlade både Dilli och Evelina i SM franförlängning i den högsta kategorin och kvalificerade sig på plats 18 & 19. 


Vårt huvudkontor och salong ligger kvar i hjärtat av Stockholms innerstad och salongen är vår största marknadsbad. Här erbjuder vi lyxiga behandlingar med våra egna produkter från Lash Gallerys egna sortiment. Vi erbjuder utbildningar i världsklass med våra utbildade stylister för dig som vill starta en skönhetskarriär eller utveckla en redan existerande verksamhet. 

Vår vision har alltid varit att driva ett framgångsrikt varumärke som inte finns på marknaden idag och genom våra behandlingar på salongen kan vi utlova det vi menar, att det inte finns något bättre. Verksamhetens andra part, produkterna etablerade naturligt eftersom grundarna insåg brister på de produkter som finns på marknaden. 

Lash Gallery är vänner till djur och naturen, därför är alla våra produkter veganska och vi arbetar med växtbaserat keratin. Vi miljökompenserar genom att försiktigt flytta våra fabriker från Asien till Europa och försöker minska plastanvändningen i verksamheten i den mån det går. 


Lash Gallery är idag ett marknadsstarkt varumärke som innehar varumärkesskydd via EUPIO, ett starkt arbetande team på salongen med flera års erfarenhet. Vi finns på flera olika salonger, skolor och butiker i landet samt i Norge, och strävar alltid efter att erbjuda er det bästa på marknaden och på salongen. Vi brinner för skönhet och har alltid våra kunder i fokus.