Fri frakt vid 2000:- / Snabb leverans


Gabrielle Andersson
Salongschef & inköpare

Vem är du och dina intressen?
- Gabrielle Andersson heter jag och kommer ursprungligen från Halmstad. Jag har sedan två år tillbaka bott i Stockholm och flyttade hit just för min anställning på salongen! Förutom skönhet så är mat ett stort intresse, gärna i kombination med goda vänner. Tycker om att pyssla med inredning och självklart att umgås med min familj!

Det bästa med ditt jobb?
- Förutom mina underbara kollegor måste det bästa med mitt jobb måste vara kundbemötandet. Vi möter så mycket härliga människor dagligen och att också få göra någon extra fin är väldigt roligt! Kombinationen är oslagbar! 

Ditt bästa skönhetstips
- Sömn och fukt är ett av mina bästa skönhetstips! Huden är otroligt viktig att ta hand om och att veta vad just din hud behöver. Utöver det så säger jag Lashlift och Browlift. Jag älskar hur något så litet och enkelt kan göra så mycket. Det öppnar upp och piggnar till i hela ansiktet! Fullkomlig älskar!!

Favorit produkt?
- Måste nog säga en av våra senaste tillskott på salongen, Kera Restore! En återfuktande mascara som funkar lika bra på fransarna som på brynen! Innehåller mycket vitaminer och kreatin för tillväxt och massa kärlek helt enkelt! 

Hur kommer jag i kontakt med dig?
- Enklast får du kontakt med mig via min mail, [email protected]