Fri frakt vid 2000:- / Snabb leverans

Browlift No.3

  • 255 kr

Browlift No. 3Lash Gallery är ett svensk tillverkat varumärke, vi är en av få som har utvecklat skonsamma produkter med garanterat lägre verkningstider med samm

I lager
Stock: 52
Article Number: 32
Share

Browlift No. 3

Lash Gallery är ett svensk tillverkat varumärke, vi är en av få som har utvecklat skonsamma produkter med garanterat lägre verkningstider med samma grymma resultat.

Brow lamination sculpting gel 5ml

Denna vätska är genomskinlig, den ska appliceras på brynen efter färg som ett sista steg, produkten kommer stelna och ska inte tvättas inom 24 timmar. Den appliceras lättast med en tops. Styla brynen med en fransborste innan produkten stelnar på kunden.

Om kunden har skadad hud/ extremt torr eller aktiv acne, med mera rekomenderas det att vänta med denna behandling då det är hudkontakt.

Verkningstid: Ca 1 minut (innan produkten stelnar)


Innehållsförteckning:

Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Glycerin, Polyquaternium-7, Polyquaternium-28, Panthenol, Betula Alba Leaf Extract, Urtica Dioica Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Humulus Lupulus Extract, Panax Ginseng Root Extract, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben

Produkten ska enbart brukas i proffesionellt syfte,
Våra produkter är ej testade på djur
Förvaras i rumstemperatur


Produkten är vegansk!