Behandlingar

Fransförlängning

Vi applicerar fransar efter önskemål samt rekommendation, individuell design och man kan välja mellan singelfransar, volymfransar eller mixfransar.

Med singelfransar appliceras det en frans per naturlig frans, volymapplicering innebär fler fransar uppbyggda som en fjäder per naturlig frans och kan vara från 2-8st per naturlig frans. Med mixfransar bygger. vi strukturen med singelfransar och fyller på med volymfransar vilket ger ett tätare resultat än bara singelfransar men ett mildare resultat jämfört med volymfransar.

Välj mellan svart & brunt. Resterande regnbågsfärger finns att få men meddela oss gärna innan bokning av tid.

Pris exempel nytt set 90 minuter 1195kr

 

Lashlift

Lashlamination är en kreatinbehandling som böjer dina egna fransar naturligt med speciell 3D-filler som reparerar och matar fransarna inuti med vitaminer, mineraler, proteiner, collagen och typ 3 syra som fransarna behöver för att få ett naturligare svart utseendet, fylligare effekt som även stärker utifrån samt ger en fin och frisk glans.

Välj med eller utan fransfärg

Pris från 750kr

 

Tandblekning med MightySmile

Utan smärta, ilningar, skador på tandkött eller emalj.
Behandlingstid endast 30 minuter (3×10 minuter).
Ger 2-9 nyanser vitare tänder.
Frisättning av mindre än 0,1% väteperoxid.

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vid problem av ilningar/isningar sedan tidigare, blottad tandhals och vid kraftigt försämrad emalj. Vid graviditet, amning och kemoterapi finns det ingen dokumenterad risk, men man bör följa försiktighetsprincipen. Vi avböjer att bleka tänderna på personer under 18 år.

Du skall inte äta eller dricka utöver vanligt vatten första timmen efter behandlingen.

Du bör undvika tobak, mat och dryck med färgämnen 48 timmar efter behandlingen då tänderna är mer mottagliga för färgämnen denna tid. Orsaken till detta är att tänderna jobbar för att återställa sin fuktbalans. Håller du inte detta kan blekeffekten försämras eller försvinna helt.

Pris 1695kr

 

Hårborttagning med tråd

Den tusenåriga hårborttagningsmetoden som härstammar från Persien och Indien lämnar en renare yta i jämförelse med syntetisk vax. Det är skonsamt mot huden och ger ett mer hållbart resultat. 

Man gnider en bomullstråd med en speciell teknik för att fånga upp stråna från roten.

För dig som är känslig finns en risk för rodnad samt mindre utslag som avtar inom några timmar. Undvik gärna smink och/eller feta krämer strax efter behandlingen. 

Pris exempel haka/överläpp 120kr

 

Frans & brynfärg

Färgas och formas efter önskemål

Pris exempel fransfärg 295kr